Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Fritidspedagog till Baraskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vårt mål är att arbeta för engagerade, nyfikna, ansvarstagande elever med lust att lära. Det kräver engagerad och inspirerad personal. Engagemang och inspiration utgår från tillit, tilltro till individens förmåga, tillåtelse att pröva och experimentera.

I det livslånga lärandet måste det finnas utrymme för både framgång och motgång. På fritidshemmen arbetar vi med att synliggöra uppdraget enligt Lgr11 - fritidshemmens stödjande roll för att alla ska lyckas.

På Baraskolan har vi tre arbetsenheter med elever i årskurs F till 3. Sammanlagt har skolan 280 elever och de allra flesta går också på fritidshemmen.

Du ingår i ett arbetslag bestående av förskollärare, fritidspedagoger, grundskollärare och barnskötare. Tillsammans ansvarar ni för elever i årskurserna F-3 och fritidshem. Utifrån din kompetens som fritidspedagog ansvarar du för att skapa meningsfulla aktiviteter som fångar och inspirerar våra elevers lust att lära.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidspedagog eller har motsvarande pedagogutbildning. Erfarenhet av arbete i skola och på fritidshem är meriterande för tjänsten.

För att trivas hos oss har du förmågan att skapa goda relationer med chefer, kollegor och föräldrar. Du möter eleverna individuellt och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Du kommer gärna med nya idéer och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde hösten 2017.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-14

Kontaktpersoner

Julia Dagerklint, rektor, 040-6268800
Julia.Dagerklint@svedala.se
Camilla Nordén, Lärarförbundet, 0709-896466

Sök tjänst