Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska till hemtjänsten, kväll

Svedala kommun rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av en kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad. Vi rekryterar nu en undersköterska till hemtjänsten.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi är ett härligt gäng som vill bli flera, eftersom vi växer så det knakar. Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som tycker om att jobba med människor och du har förmågan att möta våra vårdtagares speciella behov. Vi tycker att ett bra bemötande av våra vårdtagare har högsta prioritet, där varje individs behov tas tillvara.

Vi samlas i vår grupplokal och planerar vårt arbete. Vi jobbar både självständigt och tillsammans när det behövs. Här får du pröva och utveckla dina kunskaper inom både omvårdnad och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet med specialisering hemsjukvård eller sjukvård eller motsvarande äldre utbildning.

Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. Du är kommunikativ och arbetar med hög ansvarskänsla.

Tjänsten är på 75% kvällstjänstgöring och vi arbetar varannan helg.

Erfarenhet av liknande arbete är en merit och B-körkort är ett krav.

Urval kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på 75% kvällstjänstgöring och vi arbetar varannan helg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-15

Kontaktpersoner

Malin Held, enhetschef, 040-6268302
Ingegerd Eriksson, enhetschef 040-6268301
Kommunal nås via kundservice,
040-6268000

Sök tjänst