Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska till hemtjänsten

Svedala kommun rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av en kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad. Vi rekryterar nu en undersköterska till hemtjänsten.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi söker undersköterska till äldreomsorgens hemtjänst. Vår målsättning är att ge bästa möjliga bemötande till dem vi möter i vår verksamhet.

Vi är ett härligt gäng som växer så det knakar, vi rekryterar en ny kollega.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som tycker om att jobba med människor och du har förmågan att möta våra vårdtagares speciella behov. Vi tycker att ett bra bemötande av våra vårdtagare har högsta prioritet, där varje individs behov tas tillvara.

Vi samlas i vår grupplokal och planerar vårt arbete. Vi jobbar både självständigt och tillsammans när det behövs. Här får du pröva och utveckla dina kunskaper inom både omvårdnad och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet med specialisering hemsjukvård eller sjukvård eller motsvarande äldre utbildning.

För uppdraget är det viktigt att du arbetar självständigt men att du samtidigt har du ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. Kompetenser som är viktiga för tjänsten är god kommunikativ förmåga och självgående.

Erfarenhet av liknande arbete är en merit och B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på 75-100%, dag/kväll och vi arbetar varannan helg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på 75-100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-01-15

Kontaktpersoner

Malin Held, enhetschef, 040-6268302
Ingegerd Eriksson, enhetschef 040-6268301
Kommunal nås via kundservice,
040-6268000

Sök tjänst