Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Lärarvikarie - intresseanmälan till vikariepoolen

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Svedala kommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Vi har ett tydligt och gemensamt kvalitetsarbete med fokus på måluppfyllelse, elevernas lärande, resultat och inflytande. Vi arbetar tillsammans för en skola på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och kollegialt lärande, där vi lär av varandra i en skola för alla.

Som vikarie hos oss har du ett mycket viktigt uppdrag som möjliggör att vi ständigt kan behålla verksamhetens trygghet och kvalitet. Som vikarie arbetar du utifrån en viss planering men du får själv bestämma genomförandet tillsammans med eleverna.

En möjlighet för dig som vill lära sig mer om skola, pedagogik och hur vi arbetar i Svedala. Våra vikarier är viktiga för oss och därför bjuder vi in alla vikarier in till en pedagogisk träff en gång per termin där vi utbildar i grundläggande pedagogik. Tillsammans har vi även en dialog för att tydliggöra vikariens uppdrag, så vi alla kan bli bättre och skapa de bästa förutsättningarna till att göra ett bra jobb, för att alla ska lyckas.

Läs om Svedalas arbete och vision, alla ska lyckas, http://forskola.kvutis.se/ och http://webb2.svedala.se/kvutis/

Som vikarie arbetar du utifrån din egna tillgängliga tid. Du kommer tillhöra vår vikariepool där våra skolor bokar in dig till verksamheten utifrån behov. Du anger själv när du kan arbeta och kan då bli inbokad. En perfekt möjlighet för dig som är under utbildning eller önskar arbeta extra inom skolans värld.

Kompetens

Vi söker dig som utbildar dig till lärare, förskollärare, lärarassistent eller fritidspedagog alternativt annan eftergymnasial utbildning. Du kan även vara pensionär eller så vill du arbeta extra inom skola men har intresse för pedagogik. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet.

Som person är det viktigt att du tar egna initiativ och är inte rädd för att fråga. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavarna och dina kollegor. Du har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en god förebild och har enkelt för att samarbeta i mötet med nya människor.
Utdrag från belastningsregistret krävs för anställning så beställ gärna ett om du saknar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Intermittent anställning, timavlönad. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2018-06-30

Kontaktpersoner

Freja Billengren, HR-konsult, 040-6268121
Fackliga kontakter nås via växel, 040-6268000

Sök tjänst