Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

Spökvandring i Allhelgonatid i Torup kl 18

Det är dunkelt. Skuggorna gäckar. I det fladdrande skenet från lyktor och facklor beger vi oss ut på en vandring genom Torup slotts mörkaste historia. Genom suggestiva ljud- och ljuseffekter blir vi varse att inte allting som sker kan förklaras genom logik. Välkommen till spökvandring kring Torups slott med Bara Scengångare, Malmöhusgardet med flera.

4-6 november kl 18

Många är de personer på Torup som genom seklerna har upplevt fenomen där de inte kunnat lita på sina sinnen. Somt av det som presenteras i vår Spökvandring är historia, somt är sägner.

Åter igen är det dags för de efterfrågade spökvandringarna kring Torupsborgens murar. I Allhelgonatid, i mörkret kring det gamla slottet får vi uppleva legenderna från fordom.

Efter denna omtumlande upplevelse, hälsas du välkommen tillbaka till ljuset! I det varma, inbjudande Slottscaféet får du en välförtjänst kopp varm choklad (ingår i biljettpriset). Det finns även tilltugg att köpa, och varför inte prova en specialkomponerad Spökbakelse!

Denna föreställning är inte lämplig för små barn, och de lite större barnen bör komma i vuxet sällskap. Vi vill poängtera att vissa moment kan verka skrämmande. Då vandringen sker utomhus är det kläder efter väder som gäller.

Praktiskt information

Samling senast 20 minuter före föreställning i Expo Torup, Malmös utställningslokal i Stallarna. Varje föreställning varar cirka en timme. Endast förköp av biljetter på www.kulturcentralen.nu

Torup
Torupsvägen 515, Torup, Bara

Evenemangslänk

http://www.kulturcentralen.nu/

Webbplats

http://www.in-sight.se/

Kostnad

Biljettpris 175 kr.  Endast förköp på http://www.kulturcentralen.nu

Arrangör

In-Sight

Kontaktperson

Eva Roos Davidsson
070-872 23 93
eva@roosdavidsson.se

Sidansvarig: Linda Holst