Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Parkarbetare fastighet/idrott

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Parkenheten fastighet/idrott i Svedala kommun ansvarar för yttre skötsel av kommunens idrotts- och fastighetsanläggningar, skolor, förskolor, äldreboenden, vårdinrättningar och badanläggningar. Park och grönområden är även ett stort och betydelsefullt område med häckar, rabatter, träd och lekplatser att forma och underhålla.

Vi utvecklar ständigt verksamheten genom att pröva nya metoder, använda moderna maskiner och arbetsredskap. Vi fokuserar på en ändamålsenlig verksamhet med goda möjligheter till utveckling och att skapa en riktigt bra arbetsmiljö där medarbetarskapet är en viktig del i detta arbete.

Parkenheten söker nu en medarbetare till verksamheten som har huvudsakligt uppdrag att arbeta med idrottsskötsel men även yttre fastighets- och parkskötsel. Denna verksamhet har åtta medarbetare och ansvarar tillsammans för att kommunens idrottsanläggningar och yttre fastigheter underhålls.

Kvalifikationer

För arbetsuppgifterna krävs att du är ansvarstagande och har ett genuint intresse för idrott, park och natur. Som person är du tydlig, resultatinriktad och strukturerad samt har en god förmåga att kommunicera. Du är bra på att se helheten i verksamheten. Du har dessutom god förmåga att uppnå fastställda mål och beslut. Du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i olika sammanhang. Du har erfarenhet av att arbeta inom park, natur eller idrottsanläggningar. Grön utbildning och planskötarutbildning steg 3 är meriterande. För tjänsten krävs det att du har BE-körkort och att du har god maskinvana som traktor och större åkgräsklippare.

Om du saknar BE-körkort kommer krav ställas att körkort tas inom första anställningsåret på arbetsgivares bekostnad.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Säsongsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Våra säsongsanställningar innebär arbete från mitten av mars till slutet av december.

Som säsongsanställd har du efter ett år företräde till vakanta helårsanställningar under förutsättning att du uppfyller kraven för tjänsten.
Inom fastighet/idrott kommer det redan 2017 att bli en vakant helårsanställning pga pensionsavgång.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-09-26

Kontaktpersoner

Johanna Andersson, Gatu- och parkchef, 040-6268212
Anders Holmkvist, Arbetsledare, idrott- och fastighet parkenheten, 040-626 80 62
Fackliga kontakter nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst