Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Lärare åk 1-3 till Kyrkskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Kyrkskolan är i nuläget en F-5 skola med cirka 400 elever. I Svedala kommun kommer en ny skolorganisation ta form nu när Aggarpsskolan öppnar 2018. Höstterminen 2018 kommer därför Kyrkskolan bli en treparallellig F-3 skola.

Vi arbetar tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga att utveckla sina kunskaper och förmågor. Skolan befinner sig mitt i en utvecklingsprocess där en ny organisation som bygger på att en högre grad av öppenhet, kommunikation och reflektion ska ta form. Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna stolthet och meningsfullhet. På Kyrkskolan är goda relationer och trygghet grunden för goda kunskapsresultat och vi bedriver ett ständigt pågående värdegrundsarbete.

Som lärare på Kyrkskolan kommer du tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten i linje med vår värdegrund och rådande styrdokument. Kyrkskolan samverkar även med lärosätena i regionen och är glada över att vara en del av Malmö högskolas satsning på övningsskolor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare årskurs 1-3 med stort engagemang för barn, lärande och skolutveckling. I ditt arbete är du flexibel utifrån förutsättningar och har en lösningsfokuserad inställning inför uppdraget. I din roll som lärare är det viktigt att du har förmågan att tänka i nya banor och ta initiativ till att tillämpa nya idéer.

Det är viktigt för oss att du vill ta ansvar för att verksamheten utvecklas, håller en hög kvalitet och att dina arbetssätt och metoder baseras på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Din undervisning präglas av variation gällande arbetssätt, uttryckssätt och lärmiljöer. Du är van och föredrar att använda digitala verktyg i arbetet med eleverna.

För att trivas hos oss på Kyrkskolan är du duktig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en aktiv deltagare under lärlagens reflektionstid och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet. Du vill arbeta efter vår vision att alla ska lyckas.

Läs om vårt arbete för att alla ska lyckas,
http://webb2.svedala.se/kvutis/

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-09-25

Kontaktpersoner

Lena Fröbrant, rektor, 040-6268490
lena.frobrant@svedala.se
Bertil Rantoft, Lärarnas riksförbund, 0705-957702
Camilla Norden, Lärarförbundet, 040-6268000

Sök tjänst