Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Fritidspedagog - Kyrkskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Kyrkskolan är i nuläget en F till 5 skola med cirka 400 elever. I Svedala kommun kommer en ny skolorganisation ta form nu när Aggarpsskolan öppnar nästa höst. Höstterminen 2018 kommer därför Kyrkskolan bli en treparallellig F-3 skola.

Vi arbetar tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga att utveckla sina kunskaper och förmågor. Skolan befinner sig mitt i en utvecklingsprocess där en ny organisation som bygger på att en högre grad av öppenhet, kommunikation och reflektion ska ta form. Vi arbetar för att alla ska lyckas, att alla ska känna stolthet och meningsfullhet. På Kyrkskolan är goda relationer och trygghet grunden för goda kunskapsresultat och vi bedriver ett ständigt pågående värdegrundsarbete.

Som fritidspedagog på Kyrkskolan kan du komma att arbeta i förskoleklass, skola och fritidshem. Tillsammans med dina kollegor driver och utvecklar du verksamheten i linje med styrdokumenten. Kyrkskolan samverkar även med lärosätena i regionen och är en del av Malmö högskolas satsning på övningsskolor vilket du som fritidspedagog också kommer vara en del av.

Kvalifikationer

Du är examinerad fritidspedagog med stort engagemang för barn, lärande och skolutveckling. Du är lyhörd, flexibel och lösningsfokuserad. I din roll som fritidspedagog tar du initiativ och är inte rädd för att tänka i nya banor.

Du tar ansvar för att verksamheten utvecklas och håller en hög kvalitet och att dina arbetssätt och metoder baseras på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Din undervisning präglas av variation gällande arbetssätt, uttryckssätt och lärmiljöer. Du är van vid att använda digitala verktyg i arbetet med barnen.

Du är duktig på att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du kan arbeta självständigt såväl som i lag och har en positiv inställning till det kollegiala lärandet. Du är en aktiv deltagare under lärlagens reflektionstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträder enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-09-26

Kontaktpersoner

Lena Fröbrant, Rektor, 040-6268490
lena.frobrant@svedala.se
Camilla Norden, Lärarförbundet, 040-6268000

Sök tjänst